FB_IMG_1606971274143.jpg

Line Bjærke

Lærer

Jeg heter Line Bjærke. Jeg er utdannet barnehagelærer, lærer og har videreutdanning i flerkulturell pedagogikk. Jeg har lang erfaring fra barnehage og skole. For tiden er jeg ansatt som lærer på barne- og ungdom arbeiderdag Vg2. Jeg har stor tro på en skoledag med varierte oppgaver, på prosjekter som kan vare over litt tid, og liker å arbeide med kreative oppgaver. Barnelitteratur er noe jeg er opptatt av og som jeg gjerne bruker i arbeidet min.

FB_IMG_1606970989649.jpg

Trine Aamodt Johansen

Kommer snart!

jon.png

Jon Vikan

Styreleder

Kom til Singapore i mars 2020 med kone og 2 barn på 4 og 5. Utdanning fra NTNU innen
prosjektstyring. Opprettet og drevet flere selskaper de siste årene. Startet Norwegian Cultural
Center i juli, med fokus på promotering av norsk kultur i Singapore.

fabian2.png

Fabian Andersen

Lærer

28 år fra Nøtterøy, bosatt i Singapore siden September 2020. Tidligere erfaring som SFO- og lærervikar fra barneskole. Har i tillegg flere års erfaring med barn innen helse og omsorg gjennom jobb som miljøarbeider og støttekontakt. Glad i idrett, og bruker mye av fritiden på svømming, trening og golf.

vibeke.jpg

Vibeke Flo

Kasserer/Sekretær

Jeg heter Vibeke Flo og er 45 år. Jeg bor i Singapore på 6 året og trives svært godt med det. Har tidligere jobbet mye med økonomi og regnskap. Nå gleder jeg meg til å begynne som kasserer/sekretær for den nyoppstartede Norskskolen. Mine barn har selv gått på Norskskolen. Jeg vet hvor viktig tilbudet er, spesielt for de som nettopp har kommet, men det er også viktig for de som har bodd her en stund, og som kanskje merker at morsmålet begynner å bli litt nedprioritert.

IMG-20201123-WA0001.jpg

Trude Giglietti-Furuseth

Pedagogisk ansvarlig

Jeg er 36 år og er utdannet lektor med en mastergrad i engelsk litteratur. I tillegg har jeg en bachelor i psykologi, og har allsidig erfaring fra læreryrket.  I de siste fire årene har jeg bodd i Singapore, og har hatt gleden av å jobbe som lærer ved Norskskolen. Jeg ser fram til å ta fatt på rollen som rektor, og har som mål å skape en inkluderende skole der både barn og lærere skal trives.